ZVG Zomer Zeilweken 2021

Wil jij deze zomer pret hebben op, in en om het water? Zeilvereniging Gaasperplas verzorgt tijdens deze zomervakantie twee zeilweken voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar!

Tijdens de zeilweek leer je van maandag t/m vrijdag onder begeleiding van ervaren instructeurs beter zeilen en vaar je veel wedstrijdjes.

Natuurlijk is er ook tijd om lekker te zwemmen, te spelen met de surfplanken en om van de steiger af te springen. We wisselen het zeilen af met diverse leuke spelletjes, puzzels en sportactiviteiten.

Het maakt niet uit of je lid bent van onze vereniging of nog moet beginnen met zeilen: iedereen met zwemdiploma A of hoger mag meedoen. Onze instructeurs zorgen voor een verrassende en gezellige week.

Wanneer

De zeilweken voor beginners vinden plaats in de eerste en laatste week van de zomervakantie, 12 – 16 juli en 16 – 20 augustus

We beginnen ’s ochtends om 9 uur en je ouders kunnen je ’s middags om 5 uur weer ophalen. Op vrijdag neemt iedereen wat lekkers mee en gaan we gezellig picknicken. Ouders kunnen die dag ook meegenieten door in de namiddag wat eerder te komen en met wat lekkers (uit onze bar?) in het zonnetje te zitten op ons terras aan de kom van de plas.

Kamp voor Laser zeilers

De vijfde week van de zomervakantie, 9 – 13 augustus, organiseren wij een kampweek voor laserzeilers. Die week is alleen voor cursisten van het lesprogramma. Deze deelnemers ontvangen daarover binnenkort bericht.

Kosten

De kosten bedragen €130 voor leden (als je kind dit jaar zeilles volgt) en €160 voor niet-leden.

Aanmelden

Selecteer hieronder de zeilweek waarvoor je je wilt aanmelden. Als je de inschrijving via de website hebt voltooid, ben je zeker van een plekje. Ongeveer een week voor aanvang van de ZVG Zomer Zeillweek ontvang je een e-mail met meer informatie over wat je zelf mee moet nemen (geschikte kleding, lunch, etc.).

[tribe_events view=”list” category=”zeilweek”]